– Affection, Awareness & Attitude

Triple A Models is een nationaal en internationaal werkend modellenbureau uit Nijmegen. Naast bemiddelen van fashion en commercial modellen focust Triple A Models zich ook op het ontdekken en begeleiden van nieuw talent. Wij bieden onze modellen persoonlijke begeleiding bij de eerste stappen van hun modellen carrière. Wij geven modellen de kans om zich gratis in te schrijven en startende modellen de mogelijkheid tot opleiding, van fotomodel tot catwalk model.

Triple A is het bedrijf dat modellen een veilige werk omgeving biedt in de ontwikkeling van hun modellencarrière.

– Triple A Models missie statement

Moeder bureau

Triple A Models zet zich in als moeder bureau voor modellen met een internationale carrière. Hierbij richten wij ons vooral op modellen uit Midden en Oost Nederland, zodat zij niet meer aangewezen zijn op bureau’s uit de randstad.

Triple A Models is altijd op zoek naar nieuwe modellen. Zowel vrouwen als mannan vanaf 14 jaar kunnen zich bij ons inschrijven.

Model worden

Model worden doe je niet in één dag, model is een vak waarin jezelf moet ontwikkelen. Daarom heeft Triple A Models een compleet opleidingsprogramma ontwikkeld wat modellen voorbereid op nationaal en internationaal modellenwerk. Deze opleiding is een totaaloplossing van workshops, theorie, coaching, casting en boekingen.

Scroll naar boven
Sluiten