Gepubliceerd op 13 november 2017

img_20171111_120134 (1).jpg

Voor onze modellen van de Become A Model cursus was zaterdag 11 november 2017 een spannende dag. Het was tijd voor hun eindexamen. De modellen kregen de eindopdracht om aan het publiek te tonen wat ze het afgelopen jaar geleerd hebben. In de vorm van een modeshow moesten ze zich in verschillende outfits presenteren aan familie en vrienden. Omdat in de cursus ook visagie en styling wordt behandeld hebben ze ook hun eigen make up en styling gedaan.

Tijdens het eerste deel toonden de modellen een casual en een zakelijke outfit. De kleding was afkomstig uit hun eigen garderobe. Het was de bedoeling dat ze goed nadachten over wat en hoe ze dat gingen tonen. Er waren modellen bij die pas op het laatste moment een definitieve keuze gemaakt hebben (wel of geen leren jasje bijvoorbeeld).

Voor het tweede deel waren er galajurken beschikbaar gesteld door Mio Sogno uit Beneden Leeuwen. De modellen kregen ter plekke te horen in welke jurk ze de catwalk op zouden gaan. Er werd gelopen in twee ronden, wat hier en daar wat stress opleverde bij het omkleden.

Maar alles is niet voor niks geweest. Al onze modellen zijn geslaagd voor de cursus en mogen zich vanaf nu Triple A Model noemen.

Scroll naar boven
Sluiten